Artist at work

3 Berichten

 1. Marja Eerelman says:

  Lieve Piet,

  nou dacht ik al heel veel van je werk gezien te hebben in de tien jaar dat wij elkaar kennen.
  Maar met wat ik op deze website zie, weet je me toch weer te verrassen.
  Wat ben jij een veelzijdig en begenadigd kunstenaar. Wat ben ik blij dat ik je ken…
  En wat vind ik het prachtig dat er zo’n mooi monument van jou op het wereldwijde web staat. Het doet je recht!

  Veel liefs, Marja

 2. Goedendag,
  Ik vind uw mozaieken prachtig! Ik houd heel erg van die stijl uit die jaren ’60-70. Ik zou er graag meer over willen weten, en over het ambacht. Het is bijna uitgestorven…
  Creatieve groet, Jeanine Gerlofsma

  • Alice Bakker says:

   Beste Jeanine, dank je wel voor de waardering die je voor mijn werk hebt. Als ik het goed heb, heb ik via Gerard van de Berg jouw naam doorgekregen, met het verzoek of jij contact met mij op kan nemen. Dat kan altijd. Ik ben nieuwsgierig geworden naar de Mozaïk Kamer en haar doelstellingen. Daarnaast wil ik graag wat informatie over de aanstaande tentoonstelling in Den Bosch.

   Bij voorbaat dank,

   Vriendelijke groet,

   Piet Buijs
   Duivenkamp 21
   3607AA Maarssen
   Tel. 0346-820906
   mail: xl.bakker@gmail.com

Leave a Reply


*